Мы в социальных сетях:

О нас | Помощь | Реклама

© 2008-2024 Фотострана

Реклама
Получить
Поделитесь записью с друзьями
Valentina
Valentina
Atrodo, lyg iai moteriai bt uaugusi nauja oda

Paaikinus detales apie test atlikt 55 met Jane Smith, prof. Romain Lefery pristat mums, su kokiomis problemomis susiduria moterys sulaukusios nuo 30 iki 65 met. Tai tarp kitko: bjaurios raukls ant kaktos, varn kojels aplink akis, gilios linijos aplink nos ir lpas, minkta nulepusi oda, sausa pasenusi oda. Po to profesorius pademonstravo klinikinius usimimus, kurie pagrind neprast atradim.

Pirmi efektai matomi jau po 5 minui

Pradjome nuo balto puraus miinlio stiklainio. Profesorius pradjo j tepti ant Jane Smith veido, velniai trindavo, jokiu bdu ne stipriai, nemasaavo veido. Baltas miinlis pamau inyko ir pateko odos gilesnius sluoksnius. Tuomet parod mums testo metu padarytas nuotraukas. Vliau buvome pirmo rodymo liudininkais, kuris patvirtino, kad raukls inyksta. 55 met Jane Smith kakta tapo vari ir velni lyg kdikio. Vliau pamatme bjaurias varn kojeles, kurios inyko ms akyse. Vliau gilios, negraios linijos ties lpomis pradingo akimirksniu.

Jane Smith oda tap daug velnesn nei kada nors anksiau. Kai stebjau j, ji atrod labai velni. Tai dar ne viskas. Kaip mes buvome nusteb, kai jos oda ant smakro paseno, nulepo ir tapo minkta, o po terapijos vl sustangrjo ir atrod kaip 35 met moters.
Pabaigoje ponios Jane Smith oda spindjo jaunatve, gyvybingumu, vieumu. Kai stebjome jos patraukl veid, galima buvo prisiekti, kad ji niekuomet nebuvo pasenusi, pavargusi ar sausa. Tokiu bdu stebuklingas atradimas pakeit subrendusios 55 moters gyvenim 35 met Jane Smith. Turjome gyv rodym.


55 met Jane Smith prie ir po prof. Romain Lefery terapijos vartojimo.
Profesorius aikina

Nepaprastas pokytis, kurio liudininku buvote, eiliniam mogui tai stebuklas. Taiau mokslininkui atrodo kitaip. Jie remiasi faktu, kur jaut visi gydytojai ir mokslininkai, o Nobelio premijos laureatai tai pamat odos DNA. Prof. Lefery tsia: kartu su amiumi raumenys ir liaukos esanios odoje pradeda susitraukti. Vietoje to, kad likt stangrs ir tvirti kaip vaikystje, tampa minkti ir nulep. Pradeda irti, atsiranda dubimai, linijos ir raukls. Oda praranda savo stangrum. Netrukus pradeda sisti senjimo signalus.

Dl ko tos lstels suyra? Tai vyksta ne dl drkinimo trkumo, kaip tvirtina didiuls kosmetikos mons. Jeigu taip bt, tau reikt tik muilo ir vandens, kad btum aminai jauna. Tai ne dl drkinimo trkumo, bet dl kito svarbaus dalyko. Dl svarbi maitinamj DNA, formuls, kuri veikia DNA lygyje, kurios Tavo knas nra pajgus pats pasigaminti. Knas tam tikru laikotarpiu nustoja gaminti maist DNA. Kitais odiais tariant, Tavo oda mirta dl bado.

Ar galima pakeisti gamt?

Prof. Romain Lefery aikina toliau. Kas jei medicinos mokslas rodys, kad dl naujos atrastos DNA maitinanios struktros galtum sugrinti visus senatvs paliktus enklus? Kas, jeigu galtum grinti jaunatvik ivaizd savo odai? O jei medicinos mokslas pristatys Tau nauj stulbinant atradim, kurio sudtyje yra tik natrals DNA maitinantys ingredientai, kad gali susigrinti jaunatvik ivaizd vieiai graiai odai. Ilyginti iurkt odos sluoksn, kuris itisus metus deng Tavo groio spindes. Atgaivinti visas raukles ir linijas taip, kad jos dings akimirksniu.

Taip, mokslas tai padar! Vliau tai buvo patvirtinta klinikiniais ir laboratoriniais tyrimais. Kai i DNA maitinanti formul tepama ant veido, ji stulbinaniai greitai padeda grinti odos jaunyst. Ir padeda pranykti linijoms, rauklms, varn kojelms VIEN KART IR VISIEMS LAIKAMS!

tai iskirtin akcija, skirta ms svetains Skaitytojams: i emiau esanios nuorodos galima gauti prof. Lefery formul u dalyvavim nuolaid klube emesne kaina - 52 € pigiau. Specilaus pasilymas galios iki Ketvirtadienis, 7 Liepos, 2016 pabaigos.

Daniausia skaitomi:
Rus altinis: Pranczija turi pristatyti mistral, kitu atveju jai grasina

TASS agentra: Kvasnievskis gali bti irinktas vicepremjeru. Yra

Cinko fosfidas: Kaip nuodai iurkms. Inds prarado ad

vedija: Turime rodym, kad yra povandeninis laivas

Ekspertai: Metalo elementai bere, yra i kairiojo sparno


APIE AUTORI
Baig ikagos universitet School of Medicine. Buvs American Hospital in Paris ir Columbia-Presbyterian Hospital in New York narys. Prof Romain Lefery yra United States Dermal Institute narys. Daugybs mokslini publikacij autorius apie odos problemas ir sutrikimus. iuo metu gyvena ir dirba Dallase.
Рейтинг записи:
5,0 - 0 отзывов
Нравится0
Поделитесь записью с друзьями
Никто еще не оставил комментариев – станьте первым!
Наверх